Научи повеќе

Шангај Baudcom комуникациски уред копродукции, ООД. е водечки производители и извозници од Шангај, Кина. Тоа е високо-технолошка компанија специјализирана за истражување, развој, производство и маркетинг производи за комуникација со податоци.

Избрани производи

Нови пристигнувања

Leave Your Message