Преглед

Шангај Баудком комуникациски уред Co., Ltd. е водечки производители и извозници од Шангај, Кина. Тоа е високотехнолошка компанија која е специјализирана за истражување, развој, производство и маркетинг на производи за комуникација со податоци.
Производите на Baudcom вклучуваат GPON, GPON, разделувач на влакна, алатки за оптички влакна, 10/100M управуван медиумски конвертор, 10/100/1000M управуван медиумски конвертор, 4E1/8E1/16E1 PDH оптички мултиплексер со влакна, телефон/видео/податоци мултиплексер за мултиплекс. , 4/8/16/32-канален мултиплексер за глас преку влакна, E1/V35/RS232 оптички модеми, voic10/100M+V.35/4E1/RS232/FXO(S) интегриран мултиплексер за оптички пренос, 1E1/4E1/8E1 до 16E Конвертор на етернет протокол, конвертор V.35 во 10/100M, модем E1/V35/Ethernet G.SHDSL, TDM преку IP, 8/16 канали CWDM платформа, SFP модули, 10G XFP модули, SFF трансивер, примопредавател 1×9 и сл. на.

 ftth geponBaudcom office 波士堂成员企业 - 副本

Нашата компанија ја помина верификацијата ISO9001:2000 и се здоби со сертификат за мрежно поврзување за телекомуникациски уреди издаден од Министерството за информатичка индустрија. Сите производи на Baudcom се строго тестирани на параметри и тестирање на стареење. Одличниот квалитет на Baudcom е обезбеден со имплементација на професионална опрема за тестирање во вредност од милион долари, како и процедури за тестирање кои строго ги следат меѓународните стандарди за контрола на квалитетот. Производите на Baudcom извезуваа во повеќе од 20 земји, како што се Индија, Индонезија, Виетнам, Тајланд Еквадор, Либија, Малезија, Филипини и други земји. тие се широко прифатени од нашите клиенти.

全自动贴片机SMT 4 MSAP设备测试 - small - 副本 cc74c7d8插件组

Ние би имале задоволство да воспоставиме деловни односи со вас, или како агент или дистрибутер препродавач на нашата компанија, исто така би сакале да соработуваме по пат на OEM. Нашата компанија е посветена на целта да го забрза развојот на технологијата и да создаде вредност за нашите потрошувачи. Ние, заедно со нашите партнери би сакале да прошириме нов хоризонт за индустријата за комуникација со податоци преку постојан технички развој, намалување на трошоците и сеопфатна услуга по продажбата. Обезбедуваме напредни и сигурни решенија според највисоките стандарди.

CE--E1 Balun 715bd55f SGS for fiber multiplexer ROHS-GEPON ONU TUV license for GPON OLT
CE сертификат FCC сертификација SGS сертификација Сертификација ROHS TUV лиценца

Leave Your Message