Гаранција

Baudcom ја помина верификацијата ISO9001:2000 и се здоби со сертификат за мрежно поврзување за телекомуникациски уреди издаден од Министерството за информатичка индустрија. Сите производи на Baudcom се строго тестирани со параметри и тестирање на стареење. Одличниот квалитет на Baudcom е обезбеден со имплементација на професионална опрема за тестирање вредна милион долари, како и процедури за тестирање кои строго ги следат меѓународните стандарди за контрола на квалитетот.

Shanghai Baudcom Communication Device Co., Ltd гарантира дека гаранцијата на сите производи е најмалку дванаесет (12) месеци од датумот на испорака. Времето на гаранција на некои уреди еТРИгодини иПЕТгодини. За време на гарантниот период, Baudcom, по своја дискреција, ќе ги поправи или поправа
или заменете ги производите што се покажаа како неисправни.

Shanghai Baudcom Communication Device Co., Ltd. исто така гарантира достапност на
резервни делови (со исклучок на компјутерски систем) за период од најмалку 10 години од датумот на испорака.
Во случај некој резервен дел да се прекине, да застари или да не биде достапен во неговата оригинална форма
во овој период, потоа опрема резервни делови, целосно компатибилни со претходниот тип и давање
исти или супериорни перформанси, се ставаат на располагање.


Leave Your Message