GPON OLT

 • GPON OLT 16 Port 10GE Uplink All Brands ONT Compatible

  BD-OLT-1600GC GPON OLT 16 порта со 10GE надоврзување, заштеда на простор за монтирање на 1U, лесна инсталација, компатибилен со сите марки ONU, двојна моќност, висока стабилност.
  детали >>
 • PON Aggregation Extender

  BD-PAE-8 PON Aggregation Extender поддржува 1+1 двојна резервна копија (мешана апликација AC220V/DC48V), WDM картички и топла размена, усвојувајќи ја платформата за управување со мрежата NMS3000.
  детали >>
 • 16 Port FTTx GPON OLT with Competitive Price

  BD-OLT-1600G, 16 порти FTTx GPON OLT, 1*USB интерфејс, 4*GE електрични порти, 4*GE оптички и 2*10G оптички приклучоци за довод, лесно управување со употреба (CLI/SNMP/TELNET/SSH), двојна моќност за технолошки вишок.
  детали >>
 • GPON OLT Chassis with 128 PON Ports

  Шасија GPON OLT од серијата BD-OLT-3600, поддржува 128 PON порти и најмногу 16K ONT, е во согласност со ITU-T G.984/G.988, поддржува CTC2.0, автоматско откривање, надоврзување 1,25Gbps, надополнување 2,5Gbps.
  детали >>
 • 8 порти GPON OLT со SNMP Telnet CLI WEB управување

  BD-OLT-8000GZ има 8GE порти за електрични доводи, 8SFP (6*1GE+2*10GE) оптички приклучоци за довод и поддршка за управување со SNMP/Telnet/CLI/WEB, со висок квалитет и силно управување.
  детали >>
 • 8 Port GPON OLT

  BD-OLT-8000G, 8 GE оптички порти за надоврзување, 8 електрични порти за нагорна линија GE, модули за напојување со приклучок 220VAC или -48VDC, поддржува конфигурација со двојно напојување, опционална порта за напојување од 10 Gbit.
  детали >>
Leave Your Message