Г.703 Е1 Балун

Baudcom е професионално производство на G.703 E1 balun, достапни се 1 E1 balun, 16e1 balun панел, 24 E1 panel balun. E1 belun може да биде со љубезни конектори: IDC E1 balun, BNC конектор, 1.6/5.6 конектор, 1.0/2.3 конектор, IDC конектор достапен. Висок квалитет, ПЕТ години гаранција!

 • RJ45 до BNC машки коаксијален кабел

  Дел бр.: BIC-RJ45-BNC-M Карактеристики: 12-месечно осигурување за квалитет; БЕСПЛАТЕН примерок достапен за тест за квалитет; Може да се прилагоди за уникатен материјал или барања за изведба; Стандардни склопови на кабли однапред склопени со приспособлива должина на кабел; Погоден за флексибилни кабли и полуцврсти сообразни кабел.; Целосна проверка пред испораката за да се осигура дека каблите работат правилно на ваша страна. Спецификација: Тип на кабел BNC RJ174 кабел Должина на кабел може да се прилагоди Боја на кабел Црн конектор 1 тип BNC женски конектор 2 тип Џек RJ45
  детали >>
 • Женски коаксијален кабел RJ45 до BNC

  Дел бр.: BIC-RJ45-BNC-F Карактеристики: 12-месечно осигурување за квалитет; БЕСПЛАТЕН примерок достапен за тест за квалитет; Може да се прилагоди за единствен материјал или барања за изведба; Стандардни склопови на кабли однапред склопени со приспособлива должина на кабел; Погоден за флексибилни кабли и полуцврсти сообразни кабел.; Целосна проверка пред испораката за да се осигура дека каблите работат правилно на ваша страна.
  детали >>
 • E1 G.703 Balun Adapter|Impedance Converter

  G.703 balun е единечен конвертор со импеданса од 75 Ohm до 120 Ohm. пластична кутија, мала тежина.
  детали >>
 • 16 E1 Coax to RJ45 Front Mount Balun Panel

  BAUDCOM 16 E1 Coax to RJ45 Balun панел за предна монтажа G.703 E1 Конвертор од 75 оми во 120 оми 75 оми е BNC женски конектор, 120 оми се RJ45 и DB68 конектор DB68 конектор на вистински панел. 19-инчен држач за багажник
  детали >>
 • BNC to M37 I/O Board Panel

  BNC во M37 I/O плоча, 32-канален BNC кон 2M37 интерфејс конвертор, 19″, 1U држач за багажник, склопен кабел DB37/MDR68
  детали >>
 • 75 ohm to 120 ohm Coax to RJ45 16E1 Balun Panel

  75 оми до 120 оми Coax to RJ45 16E1 Balun панел, 19 инчен држач за багажник
  детали >>
 • 75ohm BNC to 120ohm RJ48 G703 E1 Balun Adapter

  Адаптерот Dual Coax во RJ45 Balun го реализира конверторот за импеданса со двојна порта (75 Ohm BNC) во UTP (120 Ohm, RJ45).
  детали >>
 • BNC Connectors

  видови конектори, BNC конектори L9(1.6/5.6) конектори
  детали >>
 • Fly Lead BNC Coaxial 75 ohm to RJ45 120 ohm G703 E1 Balun adapter

  2 x BNC машки до 1 x RJ45 машки приклучок. Адаптер од 75 оми до 120 оми. Погоден за 2-8M E1 и E2 преноси на податоци
  детали >>
 • male female BNC 1.6/5.6 1.0/2.3 Type 43 IDC Balun

  G.703/G.704 балони за поврзување со поместување на изолација (IDC) се импеданса што одговараат на 75-Ом коаксијални со 120-Оми еднопроводнички врски. Достапни се различни индустриски стандардни типови на коаксијални конектори (75 Ohm), вклучувајќи машки и женски комбинации на BNC, 1.6/5.6, 1.0/2.3 и тип 43.
  детали >>
 • 16 E1 Balun Panel 1.6-5.6 connector 75ohm RJ48 120ohm

  16 E1 Balun Panel, 120ohm (RJ45) to 75ohm (1.5/5.6 Female coaxial connector) converter, 19′ rack mount
  детали >>
 • 24E1 G703 Balun Panel 75ohm to 120ohm Impedance Converter

  24E1 G703 Balun панел од 75 оми до 120 оми конвертор на импеданса, BNC coax до RJ45, стандарден држач од 19 инчи (48,3 cm), висина од 1U.
  детали >>
 • 75 ohm coax to 120 ohm RJ45 G703 16 E1 Balun panel

  16E1 G.703 Балун панел од 75 оми до 120 оми, конвертор на импеданса со 16 порти, држач за решетката од 19 инчи.
  детали >>
 • 24E1 1.6/5.6 Coax 75ohm to RJ45 120ohm Balun Panel

  Конверзија на 24 E1 Coax во RJ45 Balun Panel 75ohm coax (1,6/5,6 конектор) до 120ohm извртени парови (RJ45 конектор), 19″ 1U држач за багажник
  детали >>
Leave Your Message