Мукс на оптички влакна

BAUDCOM provide kinds fiber optical multiplexer, multi E1 over fiber multiplexer with ethernet data, V.35 RS232 E1 fiber modem. 1/4/8/16/30 channel analog POTs fiber multiplexer,video over fiber transmitter and receiver

 • Gigabit Ethernet and 64 E1 Fiber optic Multiplexer | support ring chain and point-to-dual multi-application

  Gigabit Ethernet and 64 E1 Fiber optic Multiplexer support ring, chain, point-to-point and point-to-dual multi-application
  детали >>
 • Fibre Optic HDMI Extender 4K Video USB 2.0 KVM

  BD-HD201KM is a 4K Video Signal HDMI 2.0 Extender, with USB KVM ( keyboard / mouse). The fibre optic hdmi extender consists of two modules that are interconnected by means of single mode or multimode fiber optic cable.
  детали >>
 • Mini 12G SDI to Fiber Optic Converter with Tally and RS485

  BD-12G-1V1T1D Series Mini type 12G SDI to Fiber Optic Converter supports 1Ch 12G Video (audio embedded), 1Ch Tally signal and 1Ch Backward RS485 transmitted via fiber optical cable, and monitor the signal locally over a 12G loop output.
  детали >>
 • 18channel dry contact closure over fiber converter modem

  PRODUCT CHARACTERISTIC Based on the integrated circuit intellectual property rights; The input switch normally open and close automatically, when the input state, switch output that is why state, convenient opening; The switch quantity of other switch state stability in the boot state or fiber no access, no chaos motion state; Provide 1~18 way dry contact;also support 1~9 bi directional dry contact A switch interface lightning reaches IEC61000-4-5 (8/20 μ S) differential mode: 6KV, impedance (2); common mode: 6KV, impedance (2) standard; The optional AC 220V, DC -48V, DC +24V, DC power supply positive and negative pole points (this device supports…
  детали >>
 • 4channel dry contact closure over fiber converter modem

  PRODUCT CHARACTERISTIC Based on the integrated circuit intellectual property rights; The input switch normally open and close automatically, when the input state, switch output that is why state, convenient opening; The switch quantity of other switch state stability in the boot state or fiber no access, no chaos motion state; Provide 1~4 way dry contact; A switch interface lightning reaches IEC61000-4-5 (8/20 μ S) differential mode: 6KV, impedance (2); common mode: 6KV, impedance (2) standard; The optional AC 220V, DC -48V, DC +24V, DC power supply positive and negative pole points (this device supports only DC +5V supply).Fiber Interface Optical…
  детали >>
 • 1~64 POTS (FXO/FXS) over Fiber multiplexer

  1~64 POTS (FXO/FXS) преку оптички мултиплексер е еден вид уред за пренос на влакна од точка до точка.
  детали >>
 • 32Voice(FXO/S) over FIBER MULTIPLEXER

  Оваа опрема за пренос на влакна од точка до точка, која е дизајнирана на интегрално коло од големи размери, реализира 1~4 E1 коло, 1~4 канали 100M Ethernet, 32-канален глас (FXO, FXS) и 1~4 канал RS232. Уредот поддржува две порти за оптички влакна (заштита 1+1). Неговите предности вклучуваат целосна функција за предупредување, висока интеграција, мала потрошувачка, стабилни перформанси и практично користење.
  детали >>
 • 5-Port Ethernet Switch, with DIP switch, one-key port isolation

  BD-100M-1F4T Ethernet Switch is designed by Wintop. For Network high-definition monitor, network engineering etc. It provides high speed packet forwarding capacity and sufficient backboard bandwidth to ensure clear image and smooth transmission.
  детали >>
 • one channel 3G SDI video fiber converter with loopout

  1ch 3G-SDI со оптички видео конвертор, 20 KM, Tx/Rx
  детали >>
 • 30Voice Analog Phone Fiber Multiplexer

  Мултиплексерот со влакна со 30 гласови е опрема за пренос на влакна од точка до точка, реализирајќи 4E1,4 канали 100M Ethernet, 30канален глас (FXO, FXS) и 4канален RS232 преку влакна. Уредот поддржува управување со SNMP.
  детали >>
 • 16E1+8FE MANAGABLE FIBER MULTIPLEXER

  Оптичкиот мултиплексер со влакна 16E1 може да мултиплексира до 16 E1 и 8Ethernet сигнали за пренос преку оптичко влакно, што резултира со достигнување на подолго растојание без повторувачи и супериорни перформанси во споредба со бакарните медиуми.
  детали >>
 • 4E1+4ETH Managable Fiber Multiplexer

  4E1+4ETH оптички мултиплексер со управување, корисникот може лесно да го конфигурира и надгледува уредот
  детали >>
 • 8*E1+4*10/100/1000 Gigabit Ethernet PDH Fiber Multiplexer

  Мултиплексерот со влакна 8E1 реализира 8E1 и 4*10/100/1000M Гигабитен етернет преку пренос на влакна. Голем етернет капацитет за податоци.
  детали >>
 • Fiber-1Voice+4E1+4FE+4RS232 Multiplexer

  This device provides 1Channel telephone, 1-4*Channel E1 interface, 4*Channel 10M/100M Ethernet interface (Wire Speed 100M) and 4 expansion interface.
  детали >>
 • 2 Channel CWDM MUX/DEMUX |CWDM multiplexer

  BD-CWDM-02 2 канали CWDM MUX/DEMUX систем, локална бранова должина 850nm/1310nm/1550nm, далечинска бранова должина 1310/1550nm
  детали >>
 • 4Gigabit Ethernet+16E1 Fiber Multiplexer With Local Management

  16E1 оптички мултиплексер, 4*10/100/1000M етернет, E1 750ohm или 120ohm, двојни влакна или едно влакно, моќност AC220V или DC48V, управување со конзола
  детали >>
 • 4 Channel Video fiber multiplexer

  4channel video fiber multiplexer,transmitter,4channels audio,single mode,20Km,dual fiber or WDM for option,AC220V
  детали >>
 • Модуларизиран оптички мултиплексер со влакна

  The modularized fiber multiplexer is created with 16E1+100M full speed Ethernet capacity of transmission interfaces. The equipment also provides various interface modules for voice(FXS/FXO), data(V.35) and RS232 .
  детали >>
 • Voice(FXS/FXO) over Fiber,phone over fiber modem

  voice(FXS or FXO) over fibe modem,one channel phone over fiber,power AC220V or DC48V
  детали >>
 • 30 Channel POTs over Fiber Multiplexer

  The 30 voice fiber multiplexer is point to point fiber transmitting equipment,realizing 4E1,4channels 100M Ethernet,30channel voice (FXO, FXS) and 4channel RS232 over fiber transmission. Console manageable and SNMP manageable.
  детали >>
1 2 3 Next > Page 1 / 3
Leave Your Message