PON SFP модул

 • BDTRP653S1SN-20 2.5G SFP Трансивер

  BDTRP653S1SN-20 2,5G SFP трансивер, пренос од 20 км, 1310 nm/1550 nm Примопредавателите SFP-BIDI се високи перформанси, економични модули кои поддржуваат двојна брзина на податоци од 2,5 Gbps/2,125 Gbps/2.125GbkmFs и пренос од 20 nm/s.
  детали >>
 • EPON GPON ONU Stick SFP модул со MAC внатре

  GPON стикот на Baudcom е SFP оптички модул со вграден 1GE ONU, кој го конвертира секој етернет уред во ONU. PON стикот може да биде компатибилен и со системот EPON и со системот GPON. Поддршка на EPON ONU OAM. Модулот ONU stick SFP може да биде компатибилен со Huawei/ZTE/Fiberhome OLT.
  детали >>
 • МОДУЛ НА EPON OLT OPTICAL SFP

  EPON OLT трансиверот е модул со високи перформанси за едно влакно, предавател со континуиран режим од 1490 nm и приемник во режим на рафал од 1310 nm.
  детали >>
 • Примопредавател GPON SFP OLT

  Трансивер GPON OLT SFP, предавател со континуиран режим од 1490 nm 2,5 Gbps со DFB ласер, 1310nm 1,25Gbps ресивер во рафален режим.
  детали >>
Leave Your Message