Video/Audio Over E1 Multiplexer

Video/Audio Over E1 Multiplexer

Short Description:

Видео преку мултиплексерот E1 може да реализира видео со 1 канал, аудио од 1 канал, 1 канал RS485 преку E1 пренос.
 • Payment Terms: Paypal,western union,L/C,D/A,D/P,T/T

 • Description

  Specification

  Application

  Order information

  Q&A

  Product Tags

  Reviews

  Description
  Description
  Видео преку мултиплексерот E1 може да реализира видео со 1 канал, аудио од 1 канал, 1 канал RS485 преку E1 пренос. Секогаш се користи во пар. Еден предавател, другиот е серија на приемник.
  Обезбедено е дека секој уред со интерфејс E1, како што се PBX, мобилна базна станица, уред за сигнализација SS7 и систем за гласовни пораки, може беспрекорно да се поврзе со ова видео преку мултиплексерот E1. Видео преку E1, прифатете ја технологијата за шифрирање и декодирање H. 264, реализирајте ниска брзина на податоци, висока верност, пренос на видео податоци во реално време и направете корисниците да ги соберат искористените тајмслотови E1, всушност со конфигурабилно изводливо
  Specification
  Карактеристика:
  1. Технички дизајн, целата површина по декорација.
  2. Електричното коло е дизајнирано со хардверска шема (освен чип), а производството не се врши со купување.
  3. Комплетна платформа за пренос на дигитални влакна.
  4. Нема потреба да се прилагодувате кога ќе се отвори.
  5. Врз основа на IC за само авторски права.
  6. Без аналогни нарушувања во прилагодувањето на каналот, сликата и опсегот.
  Филтрирање од 7,4 чекори
  8. Целосно дигитално, ефикасно емитување пренос
  9. Еластична конфигурација на истата платформа.
  10. Напојување, линк, видео со динамична индикација.
  11. Самоприлагодете се во PAL, NTSC, SECAM.
  12. ASIC дизајн
  13. Напојување: 220V,
  14. Двата пола на Директно напојување можат да се заменат.
  15. Поддржете го управувањето со SNMP во нашата инсталација на шасијата.
  16. Три инсталации: Метод на ѕид, решетка во 19 инчи 1U, или приклучок во картичка.
  Технички параметар:
  Видео интерфејс 1 канал
  1. Влезна/излезна импеданса: BNC 75ohm; Нерамнотежа интерфејс
  2. Влезен/излезен напон: врв 1 vpp, макс 1,5 Vpp
  3. Сигнал: PAL/NTSC/SECAM
  4. Пропусен опсег на видео: 8MHz
  5. Широк број на видео: 8/10/12 бита
  6. Диференцијална добивка: <1%
  7. Диференцијална фаза: <0,6
  8. Наклон: <0,5%
  9. Нееднаквост на доцнење на осветленоста: 10ns
  10. Јаз за зголемување на осветленоста: 10%
  11. Пондериран однос на бучава: 66dB
  E1 interface
  Стандард за интерфејс: Сообразува со стандардот G. 703
  Стапка на интерфејс: N× 64 Kbps, N: 1~32
  Код: HDB3
  Импеданса на интерфејс: 75 оми (небалансирана), 120 оми; (балансиран)
  Конектор: BNC (75 оми), RJ45 (120 оми)
  Карактеристика на вибрации: Ги задоволува G. 742 и G. 823 стандардот
  Тип на часовник: Внатрешен часовник, линиски часовник
  Audio
  Канал: Еден или двонасочен за опција
  Пропусен опсег: 20Hz~20kHz
  Фреквенција: 48 kHz
  Дигитализација: 16 бита (24 бита за опција)
  Влезна импеданса (Line-in): 47kΩ/небаланс
  Излезна импеданса (Line-out): 10kΩ нерамнотежа
  Влезен/излезен напон: 2Vp-p
  Нерамнотежа SNR: 75bB (типична вредност)
  Вкупно бранови дисторзии: 0,1% (типична вредност)
  Аудио конектор: RJ45
  Работна средина
  Работна температура: -30~+75
  Температура на складирање: -45C~+85C
  Влажност: 0~5% без кондензација
  Влезен напон: 220V, -48V, +24V, +12V, +5V опционално
  Моќност ≤ 5W (еден терминал)

   

  Application

  1

  Order information
  Product Model Descriptions Inquiry
  BD-E1-DV100T 1 видео преку E1 енкодер, напојување AC220V или DC48V Request Price
  BD-E1-DV100R 1 видео преку декодер E1, напојување AC220V или DC48V Request Price
  BD-E1-DV110T 1видео+1 аудио преку енкодер E1, напојување AC220V или DC48V Request Price
  BD-E1-DV110R 1видео+1 аудио преку декодер E1, напојување AC220V или DC48V Request Price
  BD-E1-DV111T 1видео+1аудио+1RS485 преку E1 енкодер, AC220V или DC48V Request Price
  BD-E1-DV111R 1видео+1аудио+1RS485 преку E1 декодер, AC220V или DC48V Request Price
  Q&A
  Product Tags
  Reviews

  0 reviews

  5

  5 start 5 0
  4 start 4 0
  3 start 3 0
  2 start 2 0
  1 start 1 0

  Captcha

  The maximum file allowed is 50 MB MB. You can upload images and videos. Drop files here

  Leave Your Message